Jeg har fået den her fine udtalelse fra en af mine dygtige uddannelses kursister, på BEiNGFUL Stress Coach Uddannelsen, i. Tusind tak for dig, kære Line:

“6-11-2018

Stress Coach Uddannelse

Jeg er startet hos cetrine på et 1 årig forløb som stress Coach – jeg startede i januar 2018 – det er den største GAVE jeg har givet mig selv.

Cetrine møder mig i øjenhøjde der hvor jeg er – hun har et roligt sind og tålmodighed – hun er dygtig til at forklare tingene og gøre dem enkle. For mig handler det rigtig meget om at kunne stole og have tillid til min mentor – og det giver Cetrine mig – det betyder at jeg tør udfordre mig selv – jeg tør sige tingene som de er – jeg føler ikke jeg har nogle spørgsmål jeg ikke kan stille for hun møder mig der hvor jeg er og lytter og guider mig i den retning jeg skal gå – det er trygt – hun gør det med en stor kærlighed og nærvær.
Hun hjælper og guider mig til at flytte mine grænser – så det som er udfordrende for mig at jeg alligevel formår at gøre det selvom jeg har det svært ved det – så får jeg følelsen af JEG KAN….
Hun er støttende – lyttende – gør en forskel for mig som elev.
Hun får mine varmeste anbefalinger – hos hende er der rum – kærlighed og tillid.
Jeg er kommet ud med større selvtillid – tro på mig selv – indre ro – overskud – og elsker mit liv som det er i dag.

Kærligst Line”