HOLDiNG TERAPi  Odense – Fyn – Langeland

Holding Terapi Odense - Holding terapi Fyn - HoldingTerapi Odense - Holdingterapi Fyn

HOLDiNG TERAPi

Odense – Fyn – Langeland – online

 

FOR VOKSNE & BØRN 

 

HOLDiNG TERAPi er en kroppsykoterapeutisk metode, én af metoderne i Organisk Psykoterapi der hjælper med at opbygge en stærk og tryg tilknytning mellem børn og forældre, ved fysisk og psykisk at holde om barnet.

Jeg anvender også metoden, når det er relevant og ønskes i individuel terapi, til bl.a. at hele dine dybe tilknytnings problematikker, via kropskontakten i det at blive holdt.

Det er en følelsesmæssig naturlig proces, hvor mor eller far eller jeg som terapeut holder om barnet/dig og dit indre barn, for at give det nærvær, trøst, kontakt og støtte. Og i situationen at rumme barnets og dine følelser.

Holdingterapi , hvor det er en forældre der holder sit barn, er en terapeutisk proces, hvor forældrene opfordres til at insistere på at skabe en kontakt med barnet, hvor holding finder sted.

Holdingterapi er velegnet til børn og voksne med indre børn i ubalance, der er blevet forstyrret i deres udvikling: børn med tilknytnings vanskeligheder, f.eks. adopterede børn, børn med autisme, OCD, ADHD, angst, stress eller depression, hvor holdingterapi kan etablere en autentisk kontakt, og mindske eller helt helbrede de belastende symptomer hos barnet/dit indre barn, og gøre barnet mere roligt, trygt, gladere og mere i balance – og som har mere kompetente forældre.

Når der er tale om holding i en forældre barn relation, kan der på grund af barnets modtand mod at mærke og udtrykke egne følelser, vil forældrenes insisteren på kontakt, oftest føre til modstand og afvisning fra barnet.

Igennem terapien støttes forældrene i ikke at lade sig afvise, men støttes i fortsat at insistere på kontakt og i at fastholde barnet i favnen, fysisk og/eller psykisk, og at rumme barnets følelser.

Målet er:

  • at hjælpe dig/barnet til at udtrykke tilbageholdte følelser og behov
  • at styrke kontakten og tilknytningen mellem barn og forældre
  • at skabe tryghed gennem kroppen
  • at hele tilknytnings ubalancer

Holdingterapi kan efter behov tilpasses og anvendes i såvel familieterapi, forældre-barn-terapi, parterapi, individuel terapi og gruppeterapi.

Metoden er psykisk, følelsesmæssigt og kropsligt helende for både børn og voksne. 

BESTiL TiD &/ELLER FORLØB HER 
KropsPsykoterapeut Odense - KropsPsykoterapeut Fyn - Holding Terapi Odense - Holding terapi Fyn - HoldingTerapi Odense - Holdingterapi Fyn
Holding Terapi Odense - Holding terapi Fyn - HoldingTerapi Odense - Holdingterapi Fyn
Holding Terapi Odense - Holding terapi Fyn - Holding Terapi Odense - Holding terapi Fyn - HoldingTerapi Odense - Holdingterapi Fyn

TESTiMONiAL

Det siger andre:

 

“Det er en virkelig lækker cocktail du tilbyder – og det er SÅ godt at være i dine hænder! Jeg kommer i indre ro og balance. Holding Terapi er SÅ intelligent! Det healer virkeligt gamle sår og mønstre og går dybt. Jeg mærker en ro og fylden mig selv ud og grounding i kroppen, når jeg har været hos dig. Og jeg fortæller historien om mig selv kærligt til min kæreste og andre nu (- i modsætning til tidligere dømmende og selvkritisk!), via af de ord du sætter på tingene og dit kærlige nærvær og rummelighed. DET ER SÅ MEGET ALLE PENGENE VÆRD!!

– 28-årig kvinde og lærer –

 

 

“Virkeligt tak, Cetrine. Når jeg sidder hos dig, (når vi laver Holding Terapi) føler jeg mig SÅ hel, accepteret, rummet, holdt om og af – og det giver mig en ro indeni og omkring mig – som favner selv min dybeste skam, som et æg, der ligger trygt og varmt og roligt i bunden af min krop.” 

– 29-årig kvinde –

 

 

“Jeg bliver via denne og mange andre terapiformer hos Cetrine healet dybt kropsligt, psykisk og relationelt, bl.a. i forhold til det at jeg er adopteret og de omsorgssvigt jeg har oplevet i det – bevidst og ubevidst. Cetrine er meget empatisk, indfølende og omsorgsfuld, en virkelig dygtig terapeut, også når det er meget sårbare temaer der er på spil.”

– 30-årig kvinde og psykolog –

 

 

 

“Jeg er solgt. Det er så trygt at være i rum med dig. Jeg er så glad for at jeg og min hustru har fundet dig. Holding terapi er virkelig helt rigtig for mig.
Du har en høj stjerne hos mig, Cetrine.”

– 45-årig mand og IT-virksomhedsleder –

“Jeg har simpelthen været så glad for at gå i terapi hos Cetrine. Hun er en varm og tillidsfuld terapeut, som har hjulpet og guidede mig igennem mit forløb. Vi har arbejdet med holding-terapi, som har været meget helende for mig. Cetrine har hjulpet mig med at finde ind til tanker og følelser, som jeg ikke vidste gemte sig i min krop, og hjulpet mig med at få dem bearbejdet. Hun er super dygtig og der er ingen tvivl om at det er den bedste investering jeg har gjort.”

– 30-årig kvinde –

 

 

 

“Jeg har brug for dig lige nu. Det eneste sted jeg føler ro indeni, er når jeg er i det her rum sammen med dig. Det bygger mig op, til at kunne være i og mestre alt det jeg skal stå til i mit liv.”

– 33-årig kvinde og studerende –

LÆS MERE OM HVAD ANDRE SiGER