TERAPEUTiSK MASSAGE

Odense – Fyn

 

BEViDSTE OG UBEViDSTE SPÆNDiNGER i KROP OG SiND KAN BEViDSTGØRES, FORLØSES OG HEALES ViA DYBDEGÅENDE TERAPEUTiSK MASSAGE – PSYKOTERAPEUTiSK BERØRiNG, MASSAGE, HEALiNG & DiALOG i ÉT

 

Terapeutisk Masssage Odense – Fyn er en blid og dybdegående metode, der skaber holistisk (helheds) balance både fysisk i din krop, i forhold til bl.a spændinger, smerter, sygdomme, stress, traumer, hudlidelser m.v. Og psykisk i forhold til bl.a. negative tanker, mental stress, frustrationer, angst, konflikter, lavt selvværd, depression, spiseforstyrrelse m.v. Således får din organisme (biologisk, mentalt, følelsesmæssigt og relationelt) gode betingelser for at helbrede sig selv.

 

Terapeutisk Massage Odense - Terapeutisk Massage Fyn - Psykoterapi Odense - Psykoterapi Fyn

 

Ved at påvirke din krop kan vi løsne op for mentale blokeringer og fortrængninger, som hidtil har forhindret dig i at trives optimalt. Og ved at påvirke din psyke, kan din krop komme i balance og helbredes.

Terapeutisk Massage Odense er kort fortalt dybdegående psykoterapeutisk berøring, massage, healing, mindfulness, meditation, dialog og essens arbejde i ét. Jeg oplever igen og igen i min klinik at terapeutisk massage som psykoterapeutisk tilgang er en dybtgående genvej for mine klienter, til at komme i kontakt med ubevidste følelser, sammenhænge og oplevelser, som det ville tage lang tid – og sandsynligvis ikke ville kunne nåes via samtaleterapi alene. 

Vores organisme er en helhed, den deler sig ikke op i en psykisk og en fysisk del, (som vi har tradition for i vores del af verden).

Alt, hvad du har oplevet, ligger lagret i din krops celle-hukommelse – og f.eks. traumatiske oplevelser (som kan være ubevidste) kan hæmme dine livs muligheder og din måde at leve dit liv på.

Ved at arbejde kropsligt, bevidsthedsmæssigt og følelsesmæssigt med de ophobede blokeringer, spændinger og følelser, du kan have ‘gemt på’ længe, får du gennem psykoterapi med terapeutisk massage trin for trin – og over tid – mulighed for at sætte dig selv fri til at være i verden på en mere hel og tilfredsstillende måde – nemlig at være den du virkelig er – med de muligheder det vil udfolde for dig.

Terapeutisk Massage Odense er en rigtig god måde til at få kontakt med kroppen – og blive mere lydhør i forhold til at mærke de signaler og advarselssignaler den sender, og det den kan fortælle dig – hvert eneste øjeblik ..

Terapeutisk Massage Odense er hos mig en kombination af følgende terapeutiske tilgange, tilpasset den enkeltes behov og ønsker: Organisk Psykoterapi, HealingsMassage, Energi Healing, Soft Massage, Mindfulness, Meditation, Indre Barn Healing, DNA-Aktivering, Kranio-Sakral-Terapi, Kognitiv Terapi, Ansigts Massage, Zoneterapi, Psykoterapeutisk Samtaleterapi og Anerkendende Dialog.

 

by Chetrine Boes

 

Specialist i Mindfulness, Kognitiv Terapi, Terapeutisk Massage, Parterapi, Kropsterapi, Organisk Psykoterapi & Psykoterapeut Mpf  – har mere end 22 års Krops-Psykoterapeutisk Erfaring

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, foreningen af uddannede Psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelsessteder i Danmark.

 

 

BESTiL TiD &/eller FORLØB
Psykoterapeutisk Massør Odense - Psykoterapeutisk Massør Fyn

TESTiMONiALS

Andre siger:

“Det er helt fantastisk, det her. Jeg har været ramt af stress og udbrændthed, gennem en længere periode.
Mellem 1. og 2. behandling, som var med en uges mellemrum, (og som er de eneste behandlinger jeg endnu har fået hos Chetrine, MEN absolut ikke de sidste!), gik jeg fra en trivsel på 15 % til en trivsel på 45 %. Det synes jeg er helt fantastisk, efter en enkelt behandling.
Jeg mærker – blot efter 1. behandling – kroppen, og lytter til min krop, på en måde jeg aldrig har været i stand til før.
Mine tanker, særligt de negative bekymringstanker, præstationstanker og perfektionstanker er aftaget rigtig meget.
Jeg er meget mere til stede i nuet. Og jeg mærker og oplever en helhed og forbindelse mellem tanker, hoved, krop og handling – hvor der før var uoverensstemmelse mellem tanker følelser og handling.
Det er blevet tydeligt og vigtigste fokus for mig at følge mit hjerte, og handle ud fra et godt hjerte.
Denne her kombination af terapi, massage og mindfulness, oplever jeg som helt unik, meget fantastisk, givende, nærværende og nærværskabende, energigivende og beroligende.
Jeg fortæller Gud og hver mand om det her, for det gør så stor en forskel for mig, at jeg er sikker på at enhver vil få et bedre liv ved at få sådan en ‘dosis’.
– Det må være helt fantastisk at være behandler og kunne give noget som er så godt og værdifuldt, som det her!
Jeg har gået hos flere psykologer, men har nu hos dig fundet det helt rigtige.”

– Stress og udbrændtheds-ramt 35-årig kvinde, mor og lærer på uddannelses-skole –

 

 

“Du er skide god, vil jeg gerne have lov at sige. Det rykker noget det her, det kan jeg mærke.”

– 55-årig kvinde, socialrådgiver med parkinson –

 

 

“Du har gode hænder!”

– 58-årig kvinde, psykoterapeut MPF –

 

Læs mere om HVAD ANDRE SiGER